Maak een afspraak

Over ons

Over ons

Maak kennis met onze kinesitherapeuten: Chloé, Nicolas en Jessica. 

Chloé is Master in de kinesitherapie en revalidatiewetenschappen. Na haar master behaalde zij een postgraduaat in de Manuele therapie. Vervolgens heeft ze haar studie ' Dry needling' voltooid, waardoor ze officieel Myofasciaal therapeut is. Het verder specialiseren in de verschillende takken van de Sportkinesitherapie zijn een must voor haar.

Nicolas heeft na het voltooien van zijn Master, ook een postgraduaat Manuele therapie behaald. Hij specialiseert zich verder in kaakproblematiek, duizeligheid en medische hypnose.

Jessica heeft eerst een diploma als ergotherapeute bemachtigd. Echter haar honger naar meer kennis over het bewegingsstelsel was te groot, waardoor ze in juni 2022 haar Master in de kinesitherapie en revalidatiewetenschappen behaald heeft. Momenteel is ze zich nog verder aan het verdiepen in een opleiding manuele therapie.

Loopanalyses, stabiliteitstrainingen enz. worden door onze kinesisten in de praktijk steeds uitgevoerd met een persoonlijke aanpak.

Om up-to-date te blijven van de nieuwste methodes en toepassingen in de kinesitherapie en revalidatie, blijven wij ons in de toekomst verder ontwikkelen via bijscholingen. Op deze manier kunnen we de beste en meest recente behandelingen aanbieden, afhankelijk van de individuele noden van de atleet of patiënt.  

Chloé De Cnodder

Riziv nr: 5-37720-48-527

Nicolas van Beeumen

        Riziv nr: 5-54597-49-527

Jessica Melis

      Riziv nr: 5-49429-76-527